Η σκόνη ζελατίνης είναι κατάλληλη για δέσιμο και ενίσχυση όπως κρέμα, μους, μπαβαρουά, πουτίγκα και ζελέ φρούτων. Ανά λίτρο προϊόντος απαιτούνται 20 γραμμάρια σκόνης ζελατίνης για να ληφθεί μια καλή ενίσχυση και 40 γραμμάρια για μια αποκολλημένη πουτίγκα.
Προετοιμασία: Προσθέστε την απαραίτητη ποσότητα σκόνης ζελατίνης στο υγρό. Ζεσταίνουμε στους 40°C ώστε να διαλυθεί η ζελατίνη. Προσοχή: μην βράζετε! Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει και να σφίξει στην ψύξη.
Η ζελατίνη δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με τα ακόλουθα φρέσκα φρούτα: ανανά, ακτινίδιο, παπάγια, μάνγκο και τζίντζερ.
Συστατικά: ζελατίνη βοείου κρέατος (Ε441). Bloom 150. Το Bloom είναι η πηκτική δύναμη της ζελατίνης, αυτή η τιμή είναι σημαντική για την ποιότητα. Αυτές οι τιμές είναι γενικά μεταξύ 50 και 300. Η τιμή υποδηλώνει την πηκτική δύναμη της σκληρότητας της ζελατίνης.
Συνδεθείτε για να φράψετε σχόλιο.