Αυγόγλασο (royal icing) λευκό 900gr. Προετοιμασία: Προσθέστε 55ml νερού ανά 450gr κοσκινισμένου μίγματος για να φτιάξετε royal icing με σκληρή σύσταση. Ανακατέψτε το γλάσο για περίπου 7-10 λεπτά σε χαμηλή ταχύτητα μέχρι να έχετε ένα άκαμπτο, λευκό γλάσο. Το γλάσο είναι έτοιμο όταν είναι λευκό, έχει χάσει τη λάμψη του και μπορείτε να σχηματίσετε κορυφές στο μίγμα που στέκονται. Εάν χτησιμοποιείτε μίξερ χειρός, προσέξτε ώστε να μην μπλοκάρει! Για μέτρια σύσταση προσθέστε 1 κουταλάκι του γλυκού νερό ανά 200gr γλάσου. Για αραιή σύσταση προσθέστε 2 κουταλάκια του γλυκού νερό ανά 200gr γλάσου.